Villa

SPVPorch

Het terras van de villa ligt heerlijk op de wind en in de schaduw. Er staat een grote houten tafel met comfortabele stoelen en er is een Weber BBQ aanwezig. In de hangmat kun je heerlijk relaxen. In en om het hele huis en gastenverblijf heeft u gratis toegang tot ons WiFi netwerk met breedband internet.

SPVWoonkamer

De villa heeft een zeer complete en gezellige inrichting. In het zitgedeelte staat een comfortabel bankstel en een paar luie stoelen, onder de grote plafond ventilator kun je TV kijken op een 42″ flatscreen met digitale TV (incl. Ned 1 en 2). Dankzij de inbraakveilige “shutter” ramen kan de wind hier lekker doorheen waaien.

SPVKeuken

De goed uitgeruste keuken heeft voldoende kastjes om alle spullen in kwijt te kunnen. Er is o.a. een 4-pits gasstel, een grote koelkast met vriezer en ijsblokjesmaker, een waterkoker en niet te vergeten een Senseo koffie apparaat. In de keuken zit een 220v stopcontact. De rest van de villa is voorzien van 110v.

SPVBadSlaap

In de ruime slaapkamer staat een heerlijk bed met verstelbare Auping-spiralen. De grote wandkasten bieden voldoende opbergruimte en er is een ruime laptopkluis met cijfercode aanwezig voor je waardevolle spullen. De slaapkamer is voorzien van een fluisterstille Panasonic airco en een plafondventilator maar is zó gebouwd, dat ook hier de wind er dankzij de shutter-ramen lekker doorheen kan waaien. De ensuite badkamer heeft een heerlijke douche met warm en koud water, een wastafel en een toilet. Voldoende beddengoed en handoeken zijn aanwezig, we hebben eventueel ook een kinderbedje beschikbaar.

SP50FrontZoover